Fonkelende sieradentrends voor het komende seizoen

Het wordt kouder buiten, de kerst komt eraan en de warme truien worden uit de kast gepakt. Inspringend op de modetrends die elk seizoen weer nieuwe kleuren en lijnen brengen, zijn er deze koudere dagen ook duidelijke juwelentrends gaande..

oorbellen robbert

1. Speels met asymetrische lijnen

Veel modehuizen laten asymetrische lijnen op de catwalk zien in hun ontwerpen. Daar passen lange colliers bij die onregelmatig vallen op verschillende lengtes. En veel lange oorbellen die met elkaar mis-matchen. Het lijkt nonchalant bij elkaar gezocht, maar er is wel een goed oog voor detail nodig om het niet te rommelig te laten zijn. Vaak zijn de materialen wel hetzelfde en de vorm vertoont een zelfde lijn.

“Maar het is een ideale mode voor de vrouwen die een oorbel kwijt zijn.”

Gebruik de andere om daar een leuke aanvulling bij te zoeken. Een kort knopje, plat op het oor en dan aan de andere kant een minimaal 12 cm lange uitbundig versierd exemplaar. Vrouwelijk en uitdagend. We zoeken en maken graag unieke combinaties en eigen materialen gebruiken we met alle plezier. Neem iets mee in de kleuren die je graag draagt het komende seizoen zodat we een perfecte match voor je kunnen maken.

rob parel

2.  Puur natuur met parels

Een tweede, altijd terugkerende trend, is het dragen van parels. Veel jurkjes en jasjes hebben dit seizoen parels in de afwerking. Daarbij combineer je een flinke hoeveelheid parelcolliers in verschillende maten of een prachtig dun lang collier met één grote parel als statement.

Coco Chanel begreep als geen ander wat de uitwerking van parels was op vrouwen. Een mooie parel is het enige uit de natuur wat niet bewerkt wordt. Puur en uniek. Soms wat onregelmatig. Maar met een mooie glans die de draagster net dat extra glansje geeft. Mooie witte parels in je oren laten je lach meer stralen. Een goede kleur warmrood op je lippen en je bent klaar om de deur uit te gaan.

rob sieraden

3.  Draag het net anders..

En een derde, duidelijke, trend is het dragen van fijne pinkringen. Hele dunne draadjes voorzien van kleine diamantjes. Elegant en opvallend in alle eenvoud. Maar ook de traditionele pinksieraden zoals een mooie zegelring met familie wapen is weer in opmars. Dat kan in de traditionele blauw tinten. Maar steeds meer vrouwen kiezen ook voor een zelf ontworpen gravure en een lagensteen in gedurfde kleuren zoals geel met oranje ondergrond.

Bij Robbert werken we ook vaak met zwart lagensteen en een witte ondergrond. Een duidelijke statement waarin het zelf ontworpen gravure, passend bij de draagster, heel goed zichtbaar is.