Goudsmid Den Haag

Goudsmid in Den Haag

Zoekt u een goudsmid in Den Haag of omstreken? Bij ons in het atelier gebruikt elke goudsmid zijn eigen talent en specialisme. In het team van Robbert Juwelier werken zes top goudsmeden nauw samen. Alle technieken van goudsmeden zitten onder één dak. Familie juwelen en tafelzilver worden met veel respect gerestaureerd. Door de goudsmeden worden nieuwe sieraden handgemaakt. Ook worden er in ons atelier in Den-Haag door de goudsmeden reparaties verricht. Elke opdracht, klein of groot, is welkom en krijgt van onze goudsmeden de volledige aandacht.

Mijn filosofie | Goudsmid Den Haag
Robbert Juwelier | Goudsmid Den Haag

Robbert's meester goudsmid teken:

bestaat uit de Haagse Ooievaar en een kleine Porsche met zijn initialen als merkje geslagen in alle juwelen van zijn hand. Vele duizenden vrouwen dragen zijn ontwerpen zonder dat te weten omdat het atelier ook werkt voor juweliers in het binnen- en het buitenland. Als goudsmid in Den Haag heeft Robbert internationaal naam gemaakt. 

Goudsmid Den Haag

Waarmee kunnen we u helpen?

Met alles! Van het maken van zegelringen tot uw eigen ontwerp uitwerken, unieke trouwringen maken, het overnieuw slijpen van edelstenen en het repareren van uw sieraden. Elke vraag is welkom en krijgt de aandacht die nodig is om tot een passend resultaat te komen. 

Edelstenen

Robbert’s Passie voor edelstenen brengt hem over de hele wereld. Als goudsmid zoekt hij naar de meest unieke edelstenen met topslijpsels in sprankelende kleuren.  Op de werkbank van de goudsmid wordt dan een juweel gemaakt, met de meest kleurrijke edelstenen, met als motto:

Especially made for you, with love.