Jaarlijkse juwelenshow Robbert Juwelier Den Haag bij De Beukenhof

De eerste zondag in november is voor de vaste clientele van Robbert Juwelier Den Haag een traditie. Elk jaar is het een verrassing wat de jaarlijkse juwelenshow gaat inhouden en waar het gaat plaatsvinden.

In 2017 was dat een persoonlijke uitnodiging om te komen lunchen bij De Beukenhof in Oegstgeest. Een smaakvolle drie gangen lunch in het sfeervolle restaurant. In twee sessies werden 250 gasten ontvangen

Hij hecht er veel waarde aan om het contact met zijn klanten te hebben. Gedurende het jaar door worden er kleine “meets and greets” georganiseerd. Of lezingen en soms een open huis in het atelier boven de winkel in Den Haag..

Het is vooral het feestje van Robbert zelf. Werkzaam in zijn atelier heeft hij niet altijd de gelegenheid de mensen die zijn winkel in Den Haag bezoeken te ontmoeten. Daarom wordt er jaarlijks een dag georganiseerd waarop hij de mensen kan ontmoeten en bedanken die ambassadeurs voor zijn juwelen zijn. In de vorm van een mooie lunch en een feestelijke dag.

Hij hecht er veel waarde aan om het contact met zijn klanten te hebben.. Gedurende het jaar door worden er kleine “meets and greets”georganiseerd. Of lezingen en soms een open huis in het atelier boven de winkel in Den Haag..

En op het eind van de zaterdag middag is hij ook vaak in de winkel te vinden om een glas champagne te heffen en even bij te praten op afspraak of soms met mensen die gezellig even aanwaaien.

In de tuinzaal van De Beukenhof stonden vitrines opgesteld waarin de laatste nieuwe collecties getoon werden. Een DJ zorgde voor passende muziek. En elke gast werd ontvangen met een glas champagne. De dag is vooral bedoeld als feestje. Om mensen te ontmoeten en met elkaar te genieten van de prachtige juwelen die het atelier verlaten en soms niet eens de winkel vitrines bereiken.

We zijn benieuwd waar 2018 gaat plaatsvinden…